RDZA UKRYTA W PIWNICY

Pokaźny zasób alkoholi, profesjonalna obsługa i amerykański klimat tworzą niepowtarzalne miejsce z charakterem - o czym przekonają się nawet najbardziej wymagający goście.

Wszystko czego szukasz w piątkowy wieczór znajdziesz u nas: amerykańską whiskey, autorskie cocktaile i duży wybór piw kraftowych.

POZIOM -1 to ogromny bar, nieszablonowy wystrój i 140 miejsc siedzących. Klimat pubu dopełnia rockowa muzyka i przygaszone światło.

RDZA UKRYTA W PIWNICY

Pokaźny zasób alkoholi, profesjonalna obsługa i amerykański klimat tworzą niepowtarzalne miejsce z charakterem - o czym przekonają się nawet najbardziej wymagający goście.

Wszystko czego szukasz w piątkowy wieczór znajdziesz u nas: amerykańską whiskey, autorskie cocktaile i duży wybór piw kraftowych.

POZIOM -1 to ogromny bar, nieszablonowy wystrój i 140 miejsc siedzących. Klimat pubu dopełnia rockowa muzyka i przygaszone światło.

 
 
 

POGROMCY TRZEŹWOŚCI...

Każde wyjątkowe miejsce tworzą niezwykli ludzie. U nas cocktaile serwują zawodowi barmani z doświadczeniem. Przelali hektolitry alkoholu i stworzyli kilkadziesiąt autorskich cocktaili. Możesz być pewien, że za barem RDZY stoją pasjonaci sztuki barmańskiej. Oprócz pasji w kreowaniu nowych smaków i umiejętności cechuje ich to, że po prostu…. uwielbiają swoją pracę i kontakt z ludźmi.

 
 

POGROMCY TRZEŹWOŚCI...

Każde wyjątkowe miejsce tworzą niezwykli ludzie. U nas cocktaile serwują zawodowi barmani z doświadczeniem. Przelali hektolitry alkoholu i stworzyli kilkadziesiąt autorskich cocktaili. Możesz być pewien, że za barem RDZY stoją pasjonaci sztuki barmańskiej. Oprócz pasji w kreowaniu nowych smaków i umiejętności cechuje ich to, że po prostu…. uwielbiają swoją pracę i kontakt z ludźmi.

 
 

MACIEJ RYNOWSKI

Przeprowadził się z Bochni w celu zdobycia wykształcenia i odnalezienia możliwości rozwoju zawodowego. Gastronomiczną przygodę rozpoczął w 2013 roku. Od tego czasu nieprzerwanie szlifuje swoje umiejętności barmańskie.

Swoją wiedzę uzupełnia na licznych szkoleniach organizowanych przez m. in. Bacardi-Martini, Brown-Forman, Diageo. W trakcie swojej kilkuletniej pracy ukończył kursy barmańskie I i II stopnia organizowane przez Stowarzyszenie Polskich Barmanów.

W naszej Rdzawej ekipie gości od 2016 roku. Bawi i uczy jak pić alkohol, żeby czerpać z niego pełnie satysfakcji. Doskonale wie jaki alkohol stoi za jego plecami, jak również go ze sobą łączyć by cieszył oko i podniebienie.

W trunkach najbardziej ceni sobie prostotę oraz historie które im towarzyszą, dlatego bourbon i rum zawsze są w zasięgu jego ręki! Człowiek żyjący tym co robi wiec nie zdziwcie się słysząc na powitanie radosne „Dobry wieczór!” (w samo południe 😋)

MACIEJ RYNOWSKI

Przeprowadził się z Bochni w celu zdobycia wykształcenia i odnalezienia możliwości rozwoju zawodowego. Gastronomiczną przygodę rozpoczął w 2013 roku. Od tego czasu nieprzerwanie szlifuje swoje umiejętności barmańskie.

Swoją wiedzę uzupełnia na licznych szkoleniach organizowanych przez m. in. Bacardi-Martini, Brown-Forman, Diageo. W trakcie swojej kilkuletniej pracy ukończył kursy barmańskie I i II stopnia organizowane przez Stowarzyszenie Polskich Barmanów.

W naszej Rdzawej ekipie gości od 2016 roku. Bawi i uczy jak pić alkohol, żeby czerpać z niego pełnie satysfakcji. Doskonale wie jaki alkohol stoi za jego plecami, jak również go ze sobą łączyć by cieszył oko i podniebienie.

W trunkach najbardziej ceni sobie prostotę oraz historie które im towarzyszą, dlatego bourbon i rum zawsze są w zasięgu jego ręki! Człowiek żyjący tym co robi wiec nie zdziwcie się słysząc na powitanie radosne „Dobry wieczór!” (w samo południe 😋)

 

PAVLO DOBRIANSKYI

Pochodzący z Ukrainy, Mistrz sztuki cocktailowej, barman który od 2015 roku zdobywał doświadczenie w klubach oraz cocktail barach. Zarówno w Polsce jak i na Ukrainie.

Do Polski przywiodły go studia i kontynuacja barmańskiej pasji. Uczestnik międzynarodowych konkursów (World Class, Absolut Shake It Up), warsztatów i szkoleń, organizowanych przez największe marki alkoholowe.

Prywatnie, Paweł jest fanem customowych motocykli, oryginalnych tatuaży oraz włoskiej kultury cocktailowej, właśnie dlatego zapytany o swój ulubiony cocktail poleca "Negroni i Vesper Martini"

W bourbonie kocha dokładnie to samo co my, słodycz, prostotę i uniwersalność, tym samym świetnie odnajduje się w naszym Rdzawym klimacie.

Na koniec Paweł pozdrawia wszystkie ładne dziewczyny ale przypomina, że ma żonę 🙂.

PAVLO DOBRIANSKYI

Pochodzący z Ukrainy, Mistrz sztuki cocktailowej, barman który od 2015 roku zdobywał doświadczenie w klubach oraz cocktail barach. Zarówno w Polsce jak i na Ukrainie.

Do Polski przywiodły go studia i kontynuacja barmańskiej pasji. Uczestnik międzynarodowych konkursów (World Class, Absolut Shake It Up), warsztatów i szkoleń, organizowanych przez największe marki alkoholowe.

Prywatnie, Paweł jest fanem customowych motocykli, oryginalnych tatuaży oraz włoskiej kultury cocktailowej, właśnie dlatego zapytany o swój ulubiony cocktail poleca "Negroni i Vesper Martini"

W bourbonie kocha dokładnie to samo co my, słodycz, prostotę i uniwersalność, tym samym świetnie odnajduje się w naszym Rdzawym klimacie.

Na koniec Paweł pozdrawia wszystkie ładne dziewczyny ale przypomina, że ma żonę 🙂.

 

PATRYK WALCZYK

Pochodzi z Ostrów Tuszowskich. Przeniósł się do Rzeszowa w 2012. Pracę w gastronomii rozpoczął w wieku 18 lat jako kelner, początkowo traktując ją jako dorywczą. Z biegiem lat zmienił podejście i zaczął wcielać w życie kulturę gościnności, aż został tu na stałe.

Śmieszek, który uwielbia zabawiać gości swoją historią i osobą. Cierpliwy słuchacz, czasami psycholog, zawsze uśmiechnięty i starający czerpać z życia jak najwięcej.

W naszym zespole pojawił się latem 2018 roku. Z dnia na dzień pogłębia swoją wiedzę. Uczestniczył w takich szkoleniach jak: Master Craft Academy vol. 1 oraz vol. 2, Spirit of the Midnight Sun w Helsinkach, Better Bar 6 w Gdańsku, i wielu innych. Posiada drugi stopień barmański.

Patryk szanuje dobry bourbon, w którym odnajduje nuty słodkości oraz aromat dębowych beczek. Bo kto nie lubi kukurydzy? 🤷 Uwielbia klasyczne koktajle. Od Patryka przekazujemy serdeczne: "Halo!" I do zobaczenia przy barze ;)

PATRYK WALCZYK

Pochodzi z Ostrów Tuszowskich. Przeniósł się do Rzeszowa w 2012. Pracę w gastronomii rozpoczął w wieku 18 lat jako kelner, początkowo traktując ją jako dorywczą. Z biegiem lat zmienił podejście i zaczął wcielać w życie kulturę gościnności, aż został tu na stałe.

Śmieszek, który uwielbia zabawiać gości swoją historią i osobą. Cierpliwy słuchacz, czasami psycholog, zawsze uśmiechnięty i starający czerpać z życia jak najwięcej.

W naszym zespole pojawił się latem 2018 roku. Z dnia na dzień pogłębia swoją wiedzę. Uczestniczył w takich szkoleniach jak: Master Craft Academy vol. 1 oraz vol. 2, Spirit of the Midnight Sun w Helsinkach, Better Bar 6 w Gdańsku, i wielu innych. Posiada drugi stopień barmański.

Patryk szanuje dobry bourbon, w którym odnajduje nuty słodkości oraz aromat dębowych beczek. Bo kto nie lubi kukurydzy? 🤷 Uwielbia klasyczne koktajle. Od Patryka przekazujemy serdeczne: "Halo!" I do zobaczenia przy barze ;)